Handelsbetingelser

Bestilling:

På abonnement.eriksorensenvin.dk kan du bestille og betale online. Du skal være fyldt 18 år for at handle her.

Abonnementskasserne skal købes på hjemmesiden. De kan ikke købes i Erik Sørensen Vins butikker. Du kan dog bestille kasserne til afhentning i butikkerne. Se krav til dette længere nede i handelsbetingelserne.

 

Medmindre andet er nævnt, er alle priser er inkl. moms og andre afgifter.

 

Sådan handler du hos os:

For at foretage et køb på abonnement.eriksorensenvin.dk skal du igennem 5 trin:

 

1. Find det abonnement eller de vare du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.

2. Indtast dine personlige oplysninger 

3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde

4. Godkend vores handelsbetingelser

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

 

Alle aftaler indgås på dansk. Børn og unge under 18 år, kan ikke indgå aftaler på abonnement.eriksorensenvin.dk.

 

Betaling:

På abonnement.eriksorensenvin.dk kan der betales med:

 

• Dankort (intet gebyr)

• Visa Dankort (intet gebyr)

• Mastercard (intet gebyr)

 

Ved første bestilling trækker vi det fulde beløb for første kasse med det samme. Afsendelse af den første kasse sker indenfor 3 hverdage efter din bestilling frem til d. 20. i måneden. Efter d. 20. sendes din første kasse d. 1. i næste kommende måned. 

 

Ved de efterfølgende måneder trækker vi altid pengene for dit abonnement den første dag i måneden. Afsendelsen sker omkring første hverdag i måneden.

 

Bestiller du vine, der har været med i abonnementsprogrammet på siden abonnement.eriksorensenvin.dk/pages/tidligere-vine, afsendes disse indenfor 3 hverdage. Vi hæver beløbet for din orde, når vi afsender din bestilling.

 

abonnement.eriksorensenvin.dk anvender ReCharge og Stripe som betalingssystem. Brugen af betalings- eller kreditkort på websitet er derfor sikker og certificeret af Stripe og ReCharge. Gennemførsel af køb på websitet sker via en SSL-krypteret forbindelse; dvs. at ingen får adgang til dine kortoplysninger. Læs evt. mere om gode råd ved e-handel på www.forbrugersikkerhed.dk.

 

Gavekort:

Bestiller du et gavekort, sender vi gavekortet til dig via email indenfor 1 hverdag, så du kan give det til modtageren. Gavekortet indeholder en unik kode, som modtageren skal aktivere på abonnement.eriksorensenvin.dk. Ved aktivering af gavekortet, skal modtageren indtaste sine egne kreditkortoplysninger. Opsiges abonnementet ikke senest d. 20 i måneden før gavekortets udløb, fortsætter det og bliver fra næstkommende måned trukket på modtagerens kreditkort.

 

Fragt:

Abonnementskassen og køb af tidligere vine for eksisterende og aktive abonnenter indeholder fri fragt.

 

Hvis du ønsker at afhente dine varer i vores butik eller på vores lager, bedes du kontakte os på forhånd via kundeservice@eriksorensenvin.dk.

 

Levering:

Levering sker med Vingaloppen eller PostNord.

Første kasse sendes med Vingaloppen. Efterfølgende månedskasser sendes med PostNord.

Bestilling af ekstra vine fra abonnementsprogrammet sendes med Vingaloppen. 

Ordrer med tillægsvine bestilt senest kl. 11 hverdagen før leveres i løbet af 1-3 hverdage med Vingaloppen i hht. følgende tidsintervaller:

 

Sjælland, Lolland, Falster og Fyn leveres hverdag til hverdag

Postnr. 7100 – 9999 leveres mandag, onsdag og fredag

Postnr. 6000 – 7099 leveres tirsdag og torsdag

 

Vi leverer overalt i Danmark (dog ikke til Grønland og Færøerne). Vi leverer ikke til udlandet.

Du er altid velkommen til at notere en ønsket leveringsdato i kommentarfeltet på din ordre i hht. ovennævnte tidsintervaller.

 

Vi sender din abonnementskasse fra vores lager omkring den første hverdag i hver måned, og afhængigt af hvilken dag på ugen dette er, samt hvor i landet du bor, vil du modtage din kasse 1-3 hverdage senere.

 

Fortrydelsesret:

Drikkevarer er sædvanligvis ikke omfattet af returret (Forbrugeraftalelovens § 9, stk. 2, nr. 1), men på abonnement.eriksorensenvin.dk tilbyder vi alligevel vores kunder 14 dages returret regnet fra leveringsdatoen. Vi tilbyder 14 dages returret på vores abonnementskasser, hvis de leveres tilbage med alt indhold, som de er modtaget. Det samme gælder for startsættet. Med startsættet modtager du dog ikke værdien af det modtagne sæt, men kun for det betalte beløb (DKK 399,-). 

 

For andre varer end drikkevarer, gælder forbrugeraftalelovens sædvanlige bestemmelser og her er der altid 14 dages fortrydelsesret. Kontakt os via kundeservice@eriksorensenvin.dk for at aftale returnering.

 

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varerne eller ved at aflevere dem personligt på følgende adresse:

 

Erik Sørensen Vin A/S

Fredensborg Kongevej 57

2980 Kokkedal

 

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Vi tilbagefører pengene til det betalingskort, som du anvendte ved købet.

 

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis du vedlægger en kopi af ordre- eller modtagerkvitteringen. Varerne skal returneres i væsentlig samme stand, så de kan indgå i handel igen.

 

Bemærk! vi modtager ikke varer sendt retur pr. efterkrav.

 

Når varerne er modtaget, fremsender vi en e-mail med beskrivelse af den videre proces.

 

Reklamationsret:

Når du handler på abonneemnt.eriksorensenvin.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dog med forbehold for varens forventede naturlige holdbarhed. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig opbevaring eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

 

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse:

 

Erik Sørensen Vin A/S

Fredensborg Kongevej 57

2980 Kokkedal

 

Når varerne er modtaget, fremsender vi en e-mail med beskrivelse af den videre proces. 

 

Opsigelse på abonnementskasserne:

Du har selvfølgelig altid mulighed for at opsige dit abonnement, og der er ingen binding på dit abonnement. Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, skal vi modtage din opsigelse senest den 20. i måneden før du modtager næste kasse. Herefter vil vi ikke trække dig for din næste kasse. Modtager vi din opsigelse efter d. 20. i måneden, vil du modtage næste månedskasse og betale herfor. Din opsigelse kan foretages via din personlige side på vin.eriksorensenvin.dk eller ved at sende en mail til kundeservice@eriksorensenvin.dk.

 

Kommunikation i forbindelse med abonnementsløsning:

Når du tilmelder dig et vinabonnement hos Erik Sørensen Vin A/S, siger du samtidig ja-tak til at vi må kommunikere til dig digitalt via email. Kommunikationen er en del af produktet, og alt kommunikationen vedrører dit abonnement. Du bliver ikke tilmeldt nyhedsbrevet fra Erik Sørensen Vin, og du har altid ret til at afmelde digital kommunikation.

 

Pris på abonnementsløsningen:

Prisen på abonnementskassen er 399 kr. pr. måned. Vi forbeholder os ret til at justere prisen på den månedlige kasse. Eventuelle prisjusteringer vil blive oplyst med tre måneders varsel, og du vil have mulighed for at opsige dit abonnement, inden evt. prisstigninger træder i kraft.

 

Ændring af indhold til abonnementsløsningen:

Vi tager forbehold for evt. justeringer af indholdet i abonnementsløsningen. Du vil have mulighed for at opsige dit abonnement i forbindelse med evt. ændringer, hvis dette ønskes.